Onze partners
Je bent hier:

 

 

POBOS

Sinds 1 januari 2017 is Premed een samenwerking opgestart met Pobos.

Op deze manier kunnen we sneller professionele ondersteuning bieden bij crisissituaties (onverwacht overlijden van een werknemer, ernstig arbeidsongeval,(poging tot) zelfdoding, brand, overval, …).    

 

https://www.pobos.be/nl/over-pobos/

 

KMO-portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer van een kmo of beoefenaar van een vrij beroep – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten.

 

Premed VZW is erkend als dienstverlener voor de pijler Opleiding: erkenningsnummer DV.O106215 
Premed VZW is erkend als dienstverlener voor de pijler Advies: erkenningsnummer DV.A106216

 

https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

 

 

 

http://www.springbokcoaching.be/

 

 Voka

Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen en vertegenwoordigt de belangen van ondernemingen tot op het hoogste niveau.

https://www.voka.be/vlaams-brabant

 

 

 

https://www.voka.be/jongvokavlaamsbrabant

 

Leuven MindGate

Leuven MindGate (met grote ‘G’) werd in juni 2016 opgericht door 29 toonaangevende kennisinstellingen, bedrijven en overheidsinstellingen uit de Leuvense regio en heeft twee grote doelstellingen.

  •  De Leuvense regio is een krachtpatser op vlak van gezondheidszorg, high-tech en creativiteit en bezit alle troeven om dé regio bij uitstek te worden op vlak van ondernemen, onderzoek, studeren en leven. Een sterk verhaal dat internationaal echter onvoldoende bekend is. Leuven MindGate wil daarom de regio internationaal op de kaart zetten en zo meer bedrijven, investeerders en talent naar hier halen.
  • Leuven MindGate wil tevens een motor zijn om het bestaande ecosysteem en de unieke kruisbestuiving tussen de lokale bedrijven te stimuleren. Dit doen we door deze spelers samen te brengen en actief deel te nemen aan zowel nationale als internationale projecten. Zo is Leuven MindGate één van de trekkers van het Vaartopia verhaal en zet het mee haar schouders onder het International House.

Gekenmerkt door de nauwe samenwerking tussen overheid, bedrijven en kennisinstellingen, vertegenwoordigt Leuven MindGate het Leuvense ecosysteem. Sinds de oprichting sloten tientallen andere organisaties en zelfs steden zich aan om zo de economische welvaart in de Leuvense regio te verbeteren.

https://www.leuvenmindgate.be/