Voor een overzicht van alle nieuwsbrieven klik hier

14.09.2023

Covid 19 najaar 2023

Corona wordt benaderd op een vergelijkbare manier als een griep.
De aanvangssymptomen van corona variëren van milde luchtwegklachten (zoals een verstopte neus, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten) tot koorts en ernstige longontsteking, gepaard met kortademigheid. Bovendien kan plotseling verlies van het reuk- en/of smaakvermogen optreden (zelfs zonder neusverstopping).
Meer lezen
12.09.2023

De werkhervattingspremie: Een premie voor werkgevers die langdurig arbeidsongeschikte werknemers weer aan het werk helpen.

Vanaf 1 april 2023 tot en met 31 maart 2025 kunnen werkgevers aanspraak maken op een premie van 1.000 euro wanneer ze een werknemer in dienst nemen die al minstens één jaar lang arbeidsongeschikt is. Dit maakt deel uit van de maatregelen die zijn vastgesteld in de programmawet van 26 december 2022, die tot doel heeft werkgevers en werknemers aan te moedigen om langdurig zieke werknemers te helpen bij hun re-integratie.
Meer lezen
26.07.2023

In 4 stappen naar een correct ingestelde beeldschermwerkpost

Een perfect afgestelde beeldschermpost krijg je niet zomaar, aangezien er toch wat instellingen zijn waarmee je best rekening houdt. Bij Premed hebben we deze richtlijnen netjes opgelijst, gaande van de instelling van je bureaustoel- en tafel tot de positie van het scherm, toetsenbord als andere toebehoren.
Meer lezen