26.09.2022
kompas

Gezond Leven Academie

De gezondheid van je organisatie of bedrijf -ook de financiële- hangt nauw samen met die van je medewerkers.

Om uitdagingen als vergrijzing, (langdurige) afwezigheid wegens ziekte en het vinden van geschikt personeel (war for talent) aan te gaan, heb je er alle belang bij om in te zetten op een preventief gezondheidsbeleid. Voorkomen is immers beter dan genezen. Werknemers die mentaal en fysiek gezond zijn voelen zich beter en presteren beter, en hebben ook een positief effect op de werksfeer in en verbondenheid met het bedrijf.

Gezond Leven bundelde zijn jarenlange expertise en ervaring in een nieuwe basiscursus voor preventie-adviseurs, leidinggevenden, HR-medewerkers en andere betrokkenen bij het gezondheid- en welzijnsbeleid op het werk. 

In 3 dagen krijg je de nodige inzichten om een integrale aanpak voor gezondheid en welbevinden te installeren, die verder gaat dan losse acties voor de werknemers. Je maakt kennis met praktische tools om concreet van start te gaan rond thema’s als mentaal welbevinden, gezonde en duurzame voeding, beweging en (niet) roken. Sessies in groep met andere ondernemingen worden aangevuld met advies op maat van je bedrijf. 

Zin om dit najaar de eerste stap te zetten naar gelukkige en gezonde medewerkers?

Lees meer in de bijlage of klik meteen door naar de Gezond Leven Academie om in te schrijven!

lamp
10.11.2022

Verlichting op de arbeidsplaats

Verlichting op de arbeidsplaats, het is de evidentie zelf maar in realiteit is het dat niet. Zeker nu het nog donker is ’s morgens en ’s avonds heel vroeg donker is, duiken soms oncomfortabele situati...
Meer lezen