Blijf uit de greep van de griep - bestel tijdig uw griepvaccins
Je bent hier:

Blijf uit de greep van de griep - bestel tijdig uw griepvaccins

Laatst gewijzigd op: 02/07/2021

Deel dit artikel:

Het griepvirus duikt elke winter weer op en kan tot een kwart van de bevolking ziek maken. Dankzij een efficiënte vaccinatie kunnen aanzienlijke kosten in de gezondheidszorg alsook verstoringen van de activiteit in uw onderneming worden vermeden. De effectiviteit van griepvaccinatie is klinisch bewezen en heel wat werkgevers zien reeds jaren het nut in van een preventieve aanpak. 

Naast het griepvaccin blijven de hygiënische maatregelen even belangrijk. U kan de poster rond "Handhygiëne" en "Hoest en nieshygiëne" bekomen bij Premed.

Indien u binnen uw onderneming een vaccinatiecampagne wil organiseren, kan Premed u hierbij helpen.

Belangrijk voor de griepcampagne 2021:

  • medewerkers die behoren tot de risicogroepen raden wij aan hun vaccin te reserveren bij de huisarts en het ook bij de huisarts te laten plaatsen.
  • er zijn voor deze griepcampagne ongeveer 500.000 griepvaccins meer ter beschikking dan in 2020, hierdoor gaan wij er ook vanuit dat alle bestelde vaccins geleverd kunnen worden.

Indien u belangstelling hebt, gelieve dan zo vlug mogelijk, en alleszins vóór vrijdag 10 september, het bestelformulier dat u via de post zal ontvangen ingevuld naar ons terug te sturen op onderstaand adres of via griepen@premed.be.