De ZorgSamen webinar 23/01: minder piekergedachten, meer slaap
Je bent hier:

De ZorgSamen webinar 23/01: minder piekergedachten, meer slaap

Laatst gewijzigd op: 20/01/2021

Deel dit artikel:

Op zaterdag 23 januari om 10u organiseert De ZorgSamen een nieuwe gratis webinar. In deze webinar spreken we over het effect van piekeren op ons dagelijks leven en nachtrust met hoogleraar Filip Raes en schrijver van ‘Weg van het piekeren: actie als remedie’, psychologe Hadi Waelkens en gedragstherapeut Erik Frank.

Iedereen piekert af en toe wel eens. De vele onzekerheden, die corona veroorzaakt, zorgen voor meer piekergedrag dan vroeger. Soms gaan negatieve gedachten met ons op de loop en hebben we het gevoel dat we er geen controle meer over hebben. Tijd om daar iets aan te doen!

In deze DeZorgSamen webinar spreken we over het effect van piekeren op ons dagelijks leven en nachtrust met hoogleraar Filip Raes en schrijver van ‘Weg van het piekeren: actie als remedie’, psychologe Hadi Waelkens en gedragstherapeut Erik Frank. Moderator Kris Vanhaecht leidt dit gesprek in goede banen.

We staan niet alleen stil bij het effect van piekeren, we geven ook praktische tips die je zelf kan gebruiken. Daarnaast bekijken we hoe je hier als leidinggevende binnen je team mee kan omgaan.

Deze gratis webinar is bedoeld voor iedereen die werkt als zelfstandige zorgverlener, of werkt in de eerste lijn, een ziekenhuis, woon – en zorgcentrum, jeugdhulp, gezinsondersteuning, voorziening voor mensen met een beperking, in de thuiszorg of kinderopvang of mantelzorger is.

Meer informatie vindt u op: https://www.dezorgsamen.be/webinar/omgaan-met-piekeren