17.03.2022
e-learning

Het mentale welzijn van uw medewerkers ondersteunen op een praktische én wetenschappelijk onderbouwde manier. Dat is samengevat het e-learningprogramma van Mindlab. Dankzij een partnership tussen Premed en Mindlab kunnen jij en je medewerkers toegang krijgen tot het online platform.

Onze partner Mindlab ontwikkelde een e-learningprogramma rond mentaal welzijn voor bedrijven en hun medewerkers. De modules bouwen stap voor stap op en zijn gebaseerd op evidencebased psychologie. De aangeleerde technieken – die ook in de psychotherapie gebruikt worden – helpen medewerkers grip te krijgen op hun mentale welzijn.

Er worden tal van praktische modules aangeboden rond verschillende aspecten van mentaal welzijn: stresshantering, slaap, meditatie, burn-out, emotiehantering, depressie, omgaan met COVID-19, goed in je vel, ziektevrees.

Wat zijn de troeven?

  • Flexibel
    Uw medewerkers volgens de e-learnings op eigen tempo, waar en wanneer ze dat willen.
  • Praktisch en meteen toepasbaar
    De online modules bouwen stap voor stap op met een gevarieerde waaier aan leermateriaal. Deelnemers kunnen de inhoud meteen toepassen in de praktijk.
  • Vinger aan de pols via een HR dashboard
    Als werkgever krijgt u inzicht in de resultaten via een geanonimiseerd rapport. Op basis daarvan kunt u hierbij graag verder.

Meer info over onze partner Mindlab en hun aanbod vindt u op www.mindlab.be.

Wil je meer informatie of een offerte, vraag het hier aan.

Lynn Charleer - preventieadviseur arbeidsveiligheid en arbeidshygiënebij Premed
27.03.2024

Collega in de kijker - Lynn Charleer

Lynn Charleer is sinds januari lid van de warme Premed-familie. Na meer dan 7 jaar ervaring als consultant in de voedings- en farmaceutische industrie, koos ze ervoor preventieadviseur te worden.
Meer lezen
ao
13.03.2024

Wat doen bij arbeidsongeval

Voorkomen van arbeidsongevallen is natuurlijk altijd de beste optie. Maar wanneer er zich dan toch één voordoet, is het aangewezen op de hoogte te zijn van de wettelijke verplichtingen.
Meer lezen