Blijf uit de greep van griep
Je bent hier:

Blijf uit de greep van griep

Laatst gewijzigd op: 03/09/2019

Deel dit artikel:

Het griepvirus duikt elke winter weer op en kan tot een kwart van de bevolking ziek maken.

Door een efficiënte vaccinatie kunnen aanzienlijke kosten in de gezondheidszorg alsook verstoringen van de activiteit in uw onderneming worden vermeden.

De effectiviteit van griepvaccinatie is klinisch bewezen en heel wat werkgevers zien reeds jaren het nut in van een preventieve aanpak.

Indien u binnen uw onderneming een vaccinatiecampagne wil organiseren , kan Premed u hierbij helpen.

Wij kunnen de vaccinaties uitvoeren in één van onze regionale onderzoekscentra of ter plaatse in uw bedrijf. Als er minstens 15 medewerkers moeten worden gevaccineerd, dan komt de verpleegkundige ter plaatse. Wenst u dat onze verpleegkundige ter plaatse komt voor minder dan 15 medewerkers, dan zullen wij het minimum van 15 vaccins aanrekenen.

Tarief:

 • Voor forfaitaire klanten d.w.z. u heeft geen preventie-adviseur niveau 1 of 2
  • € 16,50 per vaccin
   Dit tarief is het vaccin inclusief de tijd voor het plaatsen van het vaccin.
 • Voor preventie-eenheden klanten d.w.z. u heeft een preventie-adviseur niveau 1 of 2
  • € 12,74 voor het vaccin
   Dit tarief is het vaccin exclusief de tijd voor het plaatsen van het vaccin. De tijd voor het plaatsen van het vaccin wordt afgerekend via de preventie-eenheden.

 

Indien u belangstelling hebt, gelieve dan deze brief zo vlug mogelijk, en alleszins vóór woensdag 4 september, ingevuld aan onze dienst terug te bezorgen op onderstaand adres, faxnummer of via griepen@premed.be.

Aan latere aanvragen zal enkel kunnen worden voldaan als er nog vaccins beschikbaar zijn.

Wegens een vertraagde productie zullen de griepvaccins pas leverbaar zijn vanaf 15 oktober. De vaccinatieperiode zal dan starten en deze loopt tot december.