Blijf uit de greep van griep
Je bent hier:

Blijf uit de greep van griep

Laatst gewijzigd op: 27/06/2020

Deel dit artikel:

Het griepvirus duikt elke winter weer op en kan tot een kwart van de bevolking ziek maken. 

Door uw medewerkers te laten vaccineren, kan u ze beschermen tegen de griep en kan u het aantal ziektedagen in uw onderneming verminderen.

De effectiviteit van griepvaccinatie is klinisch bewezen en heel wat werkgevers zien al jaren het nut in van een preventieve aanpak. 

Indien u binnen uw onderneming een vaccinatiecampagne wenst te organiseren, kan Premed u hierbij helpen.

Premed heeft in mei 2020 een onderzoek gedaan naar de intenties om zich dankzij een griepprik te laten vaccineren tegen de griep. Uit dit onderzoek blijkt dat er een stijging is van 20% bij de mensen die zich willen laten vaccineren.

Hierdoor is er een belangrijke wijziging in de bestellingsprocedure.

 •  Klanten die in 2019 vaccins besteld hebben, krijgen voorrang met hetzelfde aantal vaccins dat in 2019 besteld is.
 • Iedereen kan meer bestellen, maar deze meerbestelling kan pas bevestigd worden op 11 september 2020. Wij voorzien namelijk dat wij meer bestellingen zullen ontvangen dan er griepvaccins beschikbaar zullen zijn.

Wij kunnen de vaccinaties uitvoeren in één van onze regionale onderzoekscentra of ter plaatse in uw bedrijf. Als er minstens 15 medewerkers moeten worden gevaccineerd, dan komt de verpleegkundige ter plaatse. Wenst u dat onze verpleegkundige ter plaatse komt voor minder dan 15 medewerkers, dan zullen wij het minimum van 15 vaccins aanrekenen.

Tarief:

 • Voor forfaitaire klanten d.w.z. u heeft geen preventie-adviseur niveau 1 of 2
  • € 19,63 per vaccin
   Dit tarief is het vaccin inclusief de tijd voor het plaatsen van het vaccin.
 • Voor preventie-eenheden klanten d.w.z. u heeft een preventie-adviseur niveau 1 of 2
  • € 13,63 voor het vaccin
   Dit tarief is het vaccin exclusief de tijd voor het plaatsen van het vaccin. De tijd voor het plaatsen van het vaccin wordt afgerekend via de preventie-eenheden.

Indien u belangstelling hebt, gelieve dit bestelformulier dan zo vlug mogelijk, en alleszins vóór maandag 7 september, ingevuld aan onze dienst terug te bezorgen op onderstaand adres, faxnummer of via griepen@premed.be.

Aan latere aanvragen kunnen we enkel voldoen als er nog vaccins beschikbaar zijn.

De griepvaccins zullen leverbaar zijn vanaf 15 oktober. De vaccinatieperiode zal dan starten en deze loopt tot december 2020.