10.11.2022
lamp

Veilig werken in een verlichte arbeidsplaats

Een verlichte arbeidsplaats is niet enkel aangenaam voor uw werknemers, maar bovendien noodzakelijk om hun veiligheid en gezondheid te garanderen. Dit geldt in het bijzonder tijdens de wintermaanden, wanneer de dagen lang en donker zijn. Krijgt uw werkplaats geen of onvoldoende natuurlijk daglicht? Dan bent u als werkgever wettelijk verplicht adequate kunstverlichting te voorzien. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Premed helpt u voldoen aan de wettelijke voorschriften.

Wij komen bij u langs en voeren een objectieve en nauwkeurige risicoanalyse uit. Hierbij nemen we uw volledige verlichting onder de loep, van de verlichtingssterkte, over de kleurtemperatuur tot de lichtuniformiteit. Zo brengen we alle mogelijke gevaren in kaart en kunnen we u precies adviseren over de juiste preventiemaatregelen.

Heeft u vragen rond uw werkplaatsverlichting of heeft u nood aan professioneel advies? Aarzel niet ons te contacteren via info@premed.be. Onze experten staan voor u klaar.

Lynn Charleer - preventieadviseur arbeidsveiligheid en arbeidshygiënebij Premed
27.03.2024

Collega in de kijker - Lynn Charleer

Lynn Charleer is sinds januari lid van de warme Premed-familie. Na meer dan 7 jaar ervaring als consultant in de voedings- en farmaceutische industrie, koos ze ervoor preventieadviseur te worden.
Meer lezen