Contactmoment voor KMO Preventieadviseurs (niveau 3): Beeldschermwerk
Je bent hier:

Contactmoment voor KMO Preventieadviseurs (niveau 3): Beeldschermwerk

Laatst gewijzigd op: 19/11/2019

Deel deze opleiding:

Programma

Het periodiek medisch onderzoek voor beeldschermwerkers is afgeschaft sinds 1 januari 2016. De wetgeving voorziet in de plaats daarvan dat u een risicoanalyse moet maken van dit werken met de computer (Codex boek VIII, titel 2 beeldschermen). In deze contactnamiddag wordt een update gegeven over wat er gewijzigd is, wat de verplichtingen nu zijn en hoe Premed jullie hierin kan ondersteunen. Alsook krijg je nog een heleboel tips omtrent ergonomisch beeldschermwerken. Met deze informatie kun je aan de slag voor het uitbouwen van een wettelijk verplicht preventiebeleid omtrent beeldschermwerk.

Doelgroep

  • Alle deelnemers van de “basisopleiding preventieadviseur KMO” die Premed de afgelopen jaren heeft georganiseerd.
  • Preventieadviseurs, leden van de hiërarchische lijn die betrokken worden bij de organisatie van het welzijn op het werk.

Inhoud

De opleiding vindt plaats bij Premed - Tiensevest 61/2 - 3010 Leuven.

Deelname

€170

Deze opleiding komt in aanmerking voor terugbetaling via de KMO-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be).


Opmerking:

Bij de inschrijving wordt rekening gehouden met de datum van ontvangst bij Premed. Uw inschrijving wordt schriftelijk bevestigd. Betaling gebeurt na ontvangst factuur. Schriftelijke annulatie is mogelijk tot 10 werkdagen vóór aanvang van de cursus waarvoor u zich hebt ingeschreven. Bij een latere annulatie zal de helft van de kostprijs worden aangerekend.

Indien u beschikt over preventie-eenheden, kunnen deze worden gebruikt voor het volgen van deze opleiding.

Inschrijven kan ook via de website www.premed.be of via e-mail door dit document elektronisch aan te vragen bij opleidingen@premed.be.

 

Data

Inschrijven

Maak een keuze uit volgende lessenpaketten *: