Contactnamiddag voor KMO preventieadviseurs (niveau 3) - 2017: Brandpreventie
Je bent hier:

Contactnamiddag voor KMO preventieadviseurs (niveau 3) - 2017: Brandpreventie

Deel deze opleiding:

Programma

Op 3 mei 2014 trad het Koninklijk Besluit van 28 maart 2014 betreffende brandpreventie op de arbeidsplaatsen in werking. Dit KB vervangt en verruimt tegelijkertijd het welbekende artikel 52 uit het ARAB. Niet alle bepalingen uit het ARAB art 52 kregen immers invulling in het nieuwe KB.

Belangrijke wijzigingen zijn onder meer de verplichte risicoanalyse brand die moet worden opgesteld en de verplichte oprichting van een brandbestrijdingsdienst, ongeacht de omvang van de onderneming.

Tijdens deze contactnamiddag maken we jullie wegwijs in de verplichtingen en de wijzigingen ten opzichte van de oude ARAB-regelgeving. Je krijgt een volledig beeld van de zaken die moeten gebeuren rond brandpreventie in het bedrijf. Ook het opstellen van de risicoanalyse komt hierbij uitgebreid aan bod.

Doelgroep

  • Alle deelnemers van de “basisopleiding preventieadviseur KMO” die Premed de afgelopen jaren heeft georganiseerd.
  • Preventieadviseurs en leden van de hiërarchische lijn die betrokken worden bij de organisatie van het welzijn op het werk.

Inhoud

De opleiding vindt plaats bij Premed - Tiensevest 61/2 - 3010 Leuven.

Deelname

€ 150,00

Deze opleiding komt in aanmerking voor terugbetaling via de KMO-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

 

Opmerking

Bij de inschrijving wordt rekening gehouden met de datum van ontvangst bij Premed. Uw inschrijving wordt schriftelijk bevestigd. Betaling gebeurt na ontvangst factuur. Schriftelijke annulatie is mogelijk tot 10 werkdagen vóór aanvang van de sessie waarvoor u zich hebt ingeschreven. Bij een latere annulatie zal de helft van de kostprijs worden aangerekend.

Indien u beschikt over preventie-eenheden, kunnen deze worden gebruikt voor het volgen van deze opleiding.

Data

Contactnamiddag najaar
  • dinsdag 24 oktober 2017 13:30 - 16:30 uur

Inschrijven

Maak een keuze uit volgende lessenpaketten *:
Contactnamiddag najaar