Opleiding details

Duur:
1 dag
Prijs:
230.00

Locatie

De opleiding vindt plaats bij Premed, Tiensevest 61/2, 3010 Leuven
Ben je vertrouwenspersoon, maar is het alweer enkele jaren geleden dat je de basisopleiding volgde?
Twijfel je wel eens of je een bepaalde interventie kan of mag uitvoeren? Hoe zat dat ook alweer met het jaarverslag en met rapportering? Met wie mocht je alweer informatie delen en binnen welke grenzen? Zijn er intussen nieuwe manieren om dossiers bij te houden? En waar blijf je met die dossiers door de jaren heen? Oh, en die werknemer die enkel ?s avonds op een externe locatie wil afspreken, wat doe je daar nu weer best mee?
Tijdens de opleiding (een hele dag) wordt op een praktijkgerichte manier de kennis van de procedure opgefrist, doorlopen we de interventiemogelijkheden van een vertrouwenspersoon en is er ruimte om enkele praktische facetten (jaarverslag, bijhouden van dossiers, rapportering, toegang tot werkgever, enz.) opnieuw onder de loep te nemen. Alle documenten en tools worden gratis ter beschikking gesteld via het Premed Extranet.
Een aanrader voor iedereen bij wie het meer dan 5 jaar geleden is dat hij/zij de basisopleiding volgde!

Doelgroep

Deze opleiding bedoeld voor alle vertrouwenspersonen die hun kennis rond de rol, interventiemogelijkheden en praktische aspecten (dossier bij houden, rapportering, enz.) van het vertrouwenspersoon-zijn willen opfrissen.
Ook niet-vertrouwenspersonen die in 1 dag meer te weten willen komen over wat deze rol inhoudt, zijn welkom.

Beschikbare data voor deze opleiding

Opfrissingscursus voor vertrouwenspersonen

12/10/2023
09:00u - 16:30u
Premed Leuven