Webinar "Asbest en andere vezels - Alles wat er te weten over valt en hoe je hiermee kan/moet omgaan"
Je bent hier:

Webinar "Asbest en andere vezels - Alles wat er te weten over valt en hoe je hiermee kan/moet omgaan"

Laatst gewijzigd op: 17/12/2020

Deel deze opleiding:

Programma

Door het verbod op productie en toepassing van asbesttoepassingen is hoge blootstelling aan asbestvezels iets wat in België tot het verleden behoort. Toch komt asbest spijtig genoeg noch zeer vaak voor in allerlei voorwerpen. Asbest was immers een wondermateriaal en werd zo goed als overal in gebruikt.

Vandaag de dag komen er ook andere soorten vezels voor: glaswol, aramide, carbon, keramische… Zijn deze vergelijkbaar met asbest? Hoe herkennen we deze? En wat moeten we doen om werknemers te beschermen?

Deze webinar zal een duidelijk licht schijnen op alle bovenstaande vragen. Er zal ruimte zijn voor interactie en er zal uitgebreid worden gewerkt met beeldmateriaal om o.a. diverse asbesttoepassingen te herkennen.

Na deelname aan de webinar ontvangt u de presentatie als naslagwerk, een reeks praktische handvaten om mee aan de slag te gaan, en een Premed-goodiebag toegestuurd.

Doelgroep

  • Elk bedrijf dat tot de bouwsector (in ruime zin) behoort. Bv. renovatie, elektriciens, sanitairplaatsers, nieuwbouw enz. enz. enz.
  • Leidinggevenden, preventieadviseurs, veiligheidscoördinatoren of andere medewerkers die mee willen helpen aan het preventiebeleid in hun onderneming.

Inhoud

 

Online

Deelname

€50

Data

Sessie
  • donderdag 21 januari 2021 13:00 - 14:30 uur

Inschrijven

Maak een keuze uit volgende lessenpaketten *:
Sessie