Webinar "Geluid en akoestiek in landschapskantoren - Alles wat er te weten over valt en hoe hiermee om te gaan"
Je bent hier:

Webinar "Geluid en akoestiek in landschapskantoren - Alles wat er te weten over valt en hoe hiermee om te gaan"

Laatst gewijzigd op: 17/12/2020

Deel deze opleiding:

Programma

Landschapskantoren – open kantoren waar je met meerdere collega’s samen inzit – zijn ondertussen de norm geworden. Met plaatsbesparing (en kosten-) in het achterhoofd wordt vaker en vaker de beslissing gemaakt om zoveel mogelijk mensen in een ruimte te duwen. Spijtig genoeg vergeet men hier weleens de ergonomische vereisten en ultiem, het welzijn van de werknemer, uit het oog.

Met welke problemen gaan landschapskantoren gepaard? Zijn er ook voordelen? Zijn er betere alternatieven? Waar moet ik opletten als ik een landschapskantoor wil inrichting? Wat kan er aan een niet-optimaal landschapskantoor worden gedaan? Hoe optimaliseer ik hier de akoestiek?

Deze webinar zal een duidelijk licht schijnen op alle bovenstaande vragen en meer. Er zal ruimte zijn voor interactie en er zal beeldmateriaal worden getoond om o.a. diverse oplossingen toe te lichten.

Na deelname aan de webinar ontvangt u de presentatie als naslagwerk, een reeks praktische handvaten om mee aan de slag te gaan, en een Premed-goodiebag toegestuurd.

Doelgroep

  • Elk bedrijf dat kantoorwerk organiseert & waar er gebruik wordt gemaakt van zgn. landschapskantoren, open kantoren of kantoortuinen.
  • Leidinggevenden, preventieadviseurs, veiligheidscoördinatoren of andere medewerkers die mee willen helpen aan het preventiebeleid in hun onderneming.

Inhoud

Online

Deelname

€50

Data

Sessie
  • donderdag 28 januari 2021 13:00 - 14:30 uur

Inschrijven

Maak een keuze uit volgende lessenpaketten *:
Sessie