Webinar - Het welzijnsbeleid in jouw organisatie
Je bent hier:

Webinar - Het welzijnsbeleid in jouw organisatie

Laatst gewijzigd op: 15/06/2021

Deel deze opleiding:

Programma

Risicoanalyses, indienststellingsverslagen, dynamisch risicobeheersingssysteem… Roepen deze termen ook veel vraagtekens bij u op? Geen zorgen, u bent niet alleen!

In deze webinar lichten we klaar en duidelijk toe wat de verplichtingen van de werkgever zijn i.v.m. welzijn op het werk (veiligheid & gezondheid). Welke zaken u moet uitvoeren en welke documenten u ter beschikking moet hebben, zullen voor u worden toegelicht.

U kan zich verwachten aan een interactieve presentatie met uitgebreid de ruimte voor discussie of specifieke vragen. Ten slotte zullen we ook toelichten waar Premed u kan bijstaan in dit verhaal.

Na deze webinar zal u niet meer in het duister tasten qua welzijn op het werk & kan u aan de slag om uw organisatie nog beter te beheren! Met de presentatie als naslagwerk, de ervaringen van de deelnemers, enkele praktische handvaten en templates zetten u verder op weg.

Doelgroep

° kleinere ondernemingen met hoge risico’s op vlak van gezondheid en veiligheid (tot 50 werknemers), of grotere ondernemingen met lage risico’s (tot 200 werknemers), dit zijn de zogenaamde D en C- bedrijven van elke sector (dus van productie tot kantoorwerk).

° Bedrijfsleiders, gedelegeerd bestuurders, leidinggevenden, aangestelde preventieadviseurs of andere medewerkers die mee willen helpen aan het preventiebeleid in hun onderneming.

Inhoud

 Online opleiding

Deelname

€ 50

Deze opleiding komt in aanmerking voor terugbetaling via de KMO-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be)

Data

Sessie
  • donderdag 16 september 2021 13:00 - 14:30 uur

Inschrijven

Maak een keuze uit volgende lessenpaketten *:
Sessie