Brochures & formulieren

Blader door onze bibliotheek en download uw brochures

Meer dan 100 brochures en voorbeeldformulieren over alle thema’s rond veiligheid en welzijn op de werkvloer? Daar kan u als klant van Premed gratis gebruik van maken, met uw logingegevens.

 

3

Maak kennis met de warme Premed-familie. 

Adviseren in preventie, dat doen we niet alleen. Premed bestaat uit een multidisciplinair team van specialisten dat u proactief en persoonlijk ondersteunt met de nodige aandacht voor uw werkomgeving en bedrijfsactiviteiten. Advies nodig? We zijn slechts een telefoontje verwijderd.Leer ons team kennen Contacteer ons 

Een allround service in alle welzijnsdomeinen

Gezondheid & welzijn, psychosociale risico’s, arbeidsveiligheid, arbeidshygiëne en ergonomie. Deze 5 welzijnsdomeinen vormen de kern van onze allround service. 

Premed staat werknemers, werkgevers, hr-teams en preventieadviseurs bij om de veiligheid en gezondheid in uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Strategisch en operationeel, denken en doen. Wij zetten mee de lijnen uit voor een welzijnsbeleid, maar komen ook op uw werkvloer om te sensibiliseren en te optimaliseren. Daarvoor kan u rekenen op onze experts in verschillende vakgebieden. 

U kan Premed inschakelen voor advies rond arbeidsongeschiktheid, moederschapsbescherming, vaccinaties en vitaliteit. Wij werken samen met u rond ziekteverzuim, pesten op het werk, stress en burn-out. Wij lanceren campagnes rond veiligheid, beschermingsmiddelen en arbeidsongevallen. Wij voeren metingen uit rond ventilatie, geluid, licht en biologische agentia. Wij delen graag onze tips rond beeldschermwerk, ergonomie en rugsparend werk. En tenslotte organiseren we interne en externe opleidingen voor preventieadviseurs, hr-medewerkers en vertrouwenspersonen. Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk hier het overzicht:

Onze welzijnsdomeinen

 

Opleidingen

Opfrissingscursus voor vertrouwenspersonen

Ben je vertrouwenspersoon, maar is het alweer enkele jaren g...

Premed - Tiensevest 61/2 - 3010 Leuven

Psychosociale risico's
(+1)
Sluiten
Subdomeinen
  • Vertrouwenspersoon op het werk
Meer lezen

Beschikbare data voor deze opleiding

  • 15/10/2024

Downloads

Poster Ken jij onze vertrouwenspersonen

Bestand

Bemiddeling - Informatie voor leidinggevende

Bestand

Gezocht - Vertrouwenspersonen

Bestand

Bemiddeling - Informatie voor werknemers

Bestand

Verwijzing Vertrouwenspersoon en Preventieadviseur Psychosociale aspecten

Bestand

De vertrouwenspersoon - Infofiche

Bestand

Gerelateerd nieuws

gesprek
27.11.2023

Verplichte aanstelling vertrouwenspersoon

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het officieel: voortaan is een verplichte aanstelling van een vertrouwenspersoon noodzakelijk voor werkgevers die 50 of meer werknemers tewerkstellen. In on...
Meer lezen