2

Maak kennis met de warme Premed-familie. 

Adviseren over gezondheid en welzijn, dat doen we niet alleen. Premed bestaat uit een multidisciplinair team van specialisten dat u proactief en persoonlijk ondersteunt met de nodige aandacht voor uw werkomgeving en bedrijfsactiviteiten. Advies nodig? We zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Leer ons team kennen

 

Wat is ergonomie?

Met een ergonomische inrichting voorkomt u dat werknemers fysieke letsels oplopen of in het ergste geval arbeidsonbekwaam worden.

Een ergonomische werkomgeving is aangepast aan de fysieke en mentale capaciteiten van de werknemers, zodat ze comfortabel en efficiënt hun functie kunnen uitvoeren. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met fysieke factoren zoals een correcte zithouding, maar ook met omgevingsfactoren zoals licht, geluid en straling. 

Hoe zorgt Premed voor een ergonomische werkplek?

Bestelt u een risicoanalyse bij Premed? Dan onderzoeken we ook de ergonomie in de werkomgeving. Onze ergonomen werpen een vakkundige blik op de fysieke belasting van uw werknemers en de opstelling van de verschillende werkposten. Zo kent u de ergonomische risico’s en weet u waaraan met prioriteit gewerkt moet worden. Verder kan u rekenen op professioneel advies bij de inrichting van uw werkposten en sensibiliseren we uw beeldschermwerkers. 

Hoe kan Premed u helpen?  

  • Premed informeert uw beeldschermwerkers rond het tijdig signaleren en voorkomen van gezondheidsklachten.
  • Premed leert uw medewerkers rugsparende werkhoudingen, bewegingen en tiltechnieken aan.
  • Premed leidt werknemers op tot rugcoaches zodat ze kunnen bijdragen tot de preventie van rugklachten in uw bedrijf.
  • Onze ergonomen adviseren u bij de inrichting van uw werkposten en de aankoop van kantoormateriaal of ergonomische hulpmiddelen.

Voor verdere toelichting bestelt u gratis onze brochure of komt u langs op gesprek.

Opleidingen

Gerelateerd nieuws