Brochures & formulieren

Blader door onze bibliotheek en download uw brochures

Meer dan 100 brochures en voorbeeldformulieren over alle thema’s rond veiligheid en welzijn op de werkvloer? Daar kan u als klant van Premed gratis gebruik van maken, met uw logingegevens.

 

3

Maak kennis met de warme Premed-familie. 

Adviseren in preventie, dat doen we niet alleen. Premed bestaat uit een multidisciplinair team van specialisten dat u proactief en persoonlijk ondersteunt met de nodige aandacht voor uw werkomgeving en bedrijfsactiviteiten. Advies nodig? We zijn slechts een telefoontje verwijderd.Leer ons team kennen Contacteer ons 

Een allround service in alle welzijnsdomeinen

Gezondheid & welzijn, psychosociale risico’s, arbeidsveiligheid, arbeidshygiëne en ergonomie. Deze 5 welzijnsdomeinen vormen de kern van onze allround service. 

Premed staat werknemers, werkgevers, hr-teams en preventieadviseurs bij om de veiligheid en gezondheid in uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Strategisch en operationeel, denken en doen. Wij zetten mee de lijnen uit voor een welzijnsbeleid, maar komen ook op uw werkvloer om te sensibiliseren en te optimaliseren. Daarvoor kan u rekenen op onze experts in verschillende vakgebieden. 

U kan Premed inschakelen voor advies rond arbeidsongeschiktheid, moederschapsbescherming, vaccinaties en vitaliteit. Wij werken samen met u rond ziekteverzuim, pesten op het werk, stress en burn-out. Wij lanceren campagnes rond veiligheid, beschermingsmiddelen en arbeidsongevallen. Wij voeren metingen uit rond ventilatie, geluid, licht en biologische agentia. Wij delen graag onze tips rond beeldschermwerk, ergonomie en rugsparend werk. En tenslotte organiseren we interne en externe opleidingen voor preventieadviseurs, hr-medewerkers en vertrouwenspersonen. Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk hier het overzicht:

Onze welzijnsdomeinen

 

Opleidingen

Persoonlijke groei (groeistofsessie)

Groeistofsessies zijn korte, krachtige en laagdrempelige ses...

Online via MS Teams

Gezondheid & welzijn
(+1)
Sluiten
Subdomeinen
  • Gezond leven & vitaliteit
Meer lezen

Beschikbare data voor deze opleiding

  • 19/06/2024
  • 09/09/2024
  • 07/10/2024
  • ...

Downloads

poster Hoest- en nieshygiëne

Bestand

Nacht- en ploegenwerk - informatie voor de werknemer

Bestand

Nacht-ploegen - informatie voor de werkgever

Bestand

Tekenbeten: de ziekte van Lyme

Bestand

Gerelateerd nieuws

Beweegchallenge Premed
23.05.2023

Beweegchallenge Premed

Op 1 mei zijn we bij Premed gestart met een heuse 'beweegchallenge' onder begeleiding van Springbok Coaching. 32 dappere medewerkers gaan in 62 dagen een virtuele wandeltrip maken van Leuven tot in he...
Meer lezen