2

Maak kennis met de warme Premed-familie. 

Adviseren over veiligheid, gezondheid en welzijn, dat doen we niet alleen. Premed bestaat uit een multidisciplinair team van specialisten dat u proactief en persoonlijk ondersteunt met de nodige aandacht voor uw werkomgeving en bedrijfsactiviteiten. Advies nodig? We zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Leer ons team kennen

 

Wat is arbeidsveiligheid?

Door een wettelijk verplichte risicoanalyse weet u welke gevaren er in uw bedrijf zijn en welke maatregelen u kan nemen voor een veiligere omgeving.

Als werkgever dient u te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, in het bijzonder wanneer uw werknemers in uitzonderlijke omstandigheden werken, zoals op hoogte, langs drukke wegen, met machines, gevaarlijke stoffen of in extreme klimatologische omstandigheden. Dat doet u niet alleen met de nodige beschermingsmiddelen en veiligheidsinstructies, maar ook met een helder preventieplan voor arbeidsongevallen en brandgevaar. Voldoet uw arbeidsomgeving aan de veiligheidsnormen? 

Een persoonlijk welzijnsbeleid met Premed

Premed bezoekt uw arbeidsplaats en voert een risicoanalyse uit op het niveau van de organisatie, de werkposten en de individuele werknemers. Ook analyseren we de arbeidsmiddelen die werknemers gebruiken en evalueren we de brandveiligheid. Verder delen onze preventieadviseurs hun kennis in onze professionele opleidingen rond arbeidsveiligheid. Nood aan verdere ondersteuning of advies bij het uitwerken van uw welzijnsbeleid? U kan rekenen op de uitgebreide expertise van Premed.

Hoe kan Premed u helpen?  

  • We analyseren en adviseren de werkomgeving op vlak van de gebruikte machines en beschermingsmiddelen.
  • We hebben ervaren veiligheidscoördinatoren in huis om uw bouwwerf onder de loep te nemen.
  • Onze ervaren preventieadviseurs onderzoeken arbeidsongevallen en stellen preventiemaatregelen voor. Ook zorgen we voor opleidingen rond EHBO.
  • We voeren een grondige risicoanalyse uit van uw werkomgeving met het oog op brandpreventie en ondersteunen u bij het opstellen van een noodplan.
  • We bieden opleidingen aan rond het uitvoeren van een risicoanalyse, het uitvoeren van de functie van preventieadviseur, en het organiseren van een welzijnsbeleid in uw bedrijf.
  • We ondersteunen u bij het implementeren van een doeltreffend welzijnsbeleid, van de aankoop van materialen tot het onthaal van uw werknemers.

Voor verdere toelichting bestelt u gratis onze brochure of komt u langs op gesprek.

Gerelateerd nieuws

In short naar het werk
05.07.2023

In short naar het werk: veiligheid primeert

Wanneer de temperaturen boven de 25 graden stijgen, is de verleiding groot om voor het comfort van een korte broek te kiezen. Toch mag het dragen van een short nooit ten koste gaan van de veiligheid o...
Meer lezen

Downloads

Audit welzijn - Inventaris verplichte documenten - TOOL

Overzicht verplichte risico analyses en frequentie invulformulier - TOOL