Image
Team

Directie

Directie

Contactgegevens

Luc Hons – Algemeen directeur

Krista Vankelecom - Directeur risicobeheersing

André Verhoeven - Directeur medisch toezicht

Sven Stevens - Administratief en financieel directeur

directie@premed.be

+32 497 522 319

 

foto sales

Accountmanagers

Contactgegevens

Els Stevens - els.stevens@premed.be - +32 474 13 21 03

Joost Van den Brande - joost.vandenbrande@premed.be - +32 490 667 307

Sven Stevens - Sven.Stevens@premed.be - +32 497 522 319

 

Een open, betrokken en verantwoordelijke preventiedienst

Het team van Premed is een gezonde mix van experten in hun vak, waaronder preventieadviseurs, bedrijfsartsen, opleidingsadviseurs, accountmanagers, enz. Gezondheid is onze key driver, samen met veiligheid en welzijn natuurlijk. Met onze uitgebreide diensten bieden wij een totaalservice aan onze klanten. Die kunnen bij Premed terecht in ons hoofdkantoor in Leuven of in één van onze vele satellietkantoren verspreid over Vlaanderen. Maar nog liever komen wij zelf op bezoek. Zo weten wij wat er leeft op de werkvloer en kunnen we klanten proactief ondersteunen in de uitbouw van een duurzaam welzijnsbeleid.

Complementariteit

Experts die werken in de breedte en de diepte
Metingen, advies, opleidingen, medische onderzoeken of vragen over wetgeving? Voor elke vraag kan u rekenen op een specialist of stellen we een kerngroep samen. Het Premed-team klikt als een puzzel in elkaar.

Diversiteit

Experts die werken zonder grenzen
Geslacht, leeftijd, afkomst, ziekte of handicap? Premed trekt de kaart van diversiteit. Dag in, dag uit engageren we ons voor een wereld waarin ALLE medewerkers kunnen groeien en bloeien op en naast het werk.

Authenticiteit

Experts die werken met het hart op de juiste plaats
Een warme familie? Dat zijn we zeker! Premed is een open en vooral betrokken partner die verder kijkt dan procedures en wetgeving. Wij maken graag kennis met het authentiek DNA van uw bedrijf en de mensen die er werken.