Wij geloven dat samenwerken werkt

Premed is uw partner in preventie. We schuiven graag met u aan tafel om samen te zoeken naar oplossingen op maat. Want uw werknemers en hun welzijn zijn uniek, net zoals onze aanpak. Ons betrokken team van specialisten bundelt de krachten om risico’s op te sporen en uw werkplek veilig en gezond te houden. Zo blijven uw collega’s in topvorm en kan uw onderneming volop bloeien en groeien. Een gezond bedrijf, dat begint bij gezonde medewerkers. Let’s make it work. Together!

 

Transparant

Premed maakt het u graag gemakkelijk

Daarom krijgt u toegang tot ons webportaal waar u snel en eenvoudig uw persoonlijk dossier en uw facturen kan raadplegen. Zo weet u precies welke diensten reeds geleverd werden en wat we nog voor u kunnen betekenen.

 

Toegankelijk

Premed bestaat uit een hecht team van specialisten

Daardoor zijn onze communicatielijnen kort en krachtig. Wij staan dicht bij onze klanten. Heeft u vragen of bezorgdheden? U bent slechts een telefoontje verwijderd van onze preventieadviseur.

Teamwork

Doeltreffende preventie, daar gaan we samen voor

U bent thuis in uw werkomgeving en wij zijn thuis in preventie en welzijn. Daarom werken wij graag samen met leidinggevenden en interne preventieadviseurs. Ook voor uw medewerkers zijn we een veilige haven.

Samen voor welzijn. 

Veilig en gezond werken, is een basisrecht. En daar willen we bij Premed nog een extra dimensie aan toevoegen. We laten onze welzijnsdroom niet begrenzen door kantoormuren of werkuren. Dag in, dag uit engageren we ons voor een werkomgeving waarin werknemers met een gerust hart kunnen floreren. Onze preventieadviseurs zijn gul met tips en geven steeds een antwoord op uw vraag, met een glimlach en de nodige expertise.

Want wij geloven dat samenwerken werkt.

Uw partner in preventie.

Altijd en overal gezonde medewerkers: dat is onze missie. Hoe we die waarmaken? Premed werkt niet voor bedrijven, wel mét bedrijven. Als ervaren en toegankelijke partner adviseert ons team van specialisten werkgevers op vlak van preventie en bescherming op het werk. Dankzij een warm partnership zorgen we voor gelukkige medewerkers, vandaag en morgen. 

Want gezonde medewerkers, maken een gezond bedrijf.

Waarom kiezen voor Premed?

  • U haalt deskundigen in huis met jaren ervaring in de wettelijke verplichte arbeidspreventie.
  • U staat dicht bij onze preventieadviseurs en ontvangt persoonlijk advies op maat.
  • U heeft de keuze uit een breed aanbod aan diensten: van risicoanalyses tot medisch toezicht, van preventieadvies tot sensibiliseringscampagnes.
  • Wij organiseren professionele opleidingen rond preventie en welzijn.
  • Wij hebben een sterk netwerk van externe partners die we kunnen inschakelen voor crisissituaties, coaching, wellbeing en mentaal welzijn (stress, burn-out, depressie).
  • U raadpleegt als klant in een handomdraai uw persoonlijke dossier, de geleverde diensten en uw facturen via ons online webportaal.
  • U betaalt als klant via vaste voorschotfacturen en ontvangt een overzichtelijke afrekening aan het einde van het jaar.

Onze partners

Zoekt u een toegankelijke en betrokken preventieadviseur? Kom langs voor een verkennend gesprek of verdiep u in onze dienstverlening.