Gezond

Zet de gezondheid van uw werknemers centraal

Tijdig ingrijpen is cruciaal als het aankomt op het fysieke en mentale welzijn van uw werknemers. Premed sensibiliseert uw werknemers en reikt handige tools aan om aandacht te schenken aan hun gezondheid.

 

Geleerd

Geef uw werknemers de nodige opleidingen 

Bewust zijn van de gevaren is niet altijd voldoende. Omgaan met nieuw gereedschap of gevaarlijke toestellen vraagt kennis van zaken. Premed geeft de vereiste opleidingen. Zo kunnen uw werknemers veilig en vlot aan de slag.

 

Gewaarschuwd

Voorkomen is altijd beter dan genezen

Met gerichte sensibilisering blijven uw werknemers op de hoogte van de mogelijke arbeidsrisico’s. Premed zet uw sensibiliseringscampagne op poten en helpt uw werkplek veiliger te maken door impactvolle communicatie.

ongeval

Arbeidsongevallen voorkomen en het mentaal welzijn verhogen? Nood aan een uitgebreide risicoanalyse? Premed is uw partner in preventie!

Bij Premed gaan we grondig te werk. Onze experten werken in nauw teamverband samen om uw bedrijf te bestuderen en een uitvoerige risicoanalyse op te leveren. Zo kent u de gevaren en kan u zorgen voor een veilige werkomgeving.

Lees meer

 

Een sensibiliseringscampagne op maat 

Uw werknemers efficiënt bewustmaken en beroepsrisico’s helpen voorkomen? Premed is uw partner in sensibilisering. We luisteren naar uw noden en stippelen een sensibiliseringscampagne op maat uit. Van workshops tot opleidingen, van webinars tot brochures; we zoeken naar de meest effectieve methode om de problematiek te belichten en uw medewerkers alert te houden. Nood aan verdere ondersteuning? Onze ergonomen en psychologen komen graag bij u langs om concrete preventiemaatregelen aan te reiken.

Sensibiliseren vanuit onze expertise

Bij Premed kan u terecht voor sensibilisering rond een scala aan onderwerpen. Naast de meer vertrouwde problematieken zoals roken, drinken en burn-out, zorgen we ook voor bewustwording rond recent vastgestelde beroepsrisico’s, zoals bijvoorbeeld een stoflong. Dit omdat Premed zich continu bijschoolt in de welzijnswet. Die leergierigheid delen we graag op onze nieuwspagina. Daar houden we u op de hoogte rond nieuwe wetgevingen en de gratis campagnes van Toezicht op het welzijn op het werk. 

Hoe kan Premed u helpen?  

  • We organiseren sensibilisatiesessies rond roken, drinken, beweging en burn-out om het welzijn van uw werknemers op te krikken.
  • We reiken concrete preventiemaatregelen aan in interactieve workshops en opleidingen. Een recent voorbeeld zijn onze toolboxmeetings voor sensibilisering in de bouw.
  • We zetten uw sensibiliseringscampagne op weg met de gratis tips op onze nieuwspagina.
  • We bezorgen u alle informatie rond de wettelijk verplichte risicoanalyse en ons aanbod hierrond.

We bezorgen op vraag persoonlijk preventieadvies waarmee u direct aan de slag kan.

Voor verdere toelichting bestelt u gratis onze brochure of komt u langs op gesprek.

3

Maak kennis met de warme Premed-familie. 

Sensibiliseren en adviseren in preventie, dat doen we niet alleen. Premed bestaat uit een multidisciplinair team van specialisten dat u proactief en persoonlijk ondersteunt met de nodige aandacht voor uw werkomgeving en bedrijfsactiviteiten. Advies nodig? We zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Leer ons team kennen

 

gezondheidsproblemen

Spoor gezondheidsproblemen tijdig op met een medisch onderzoek van Premed.

Moeten uw werknemers medisch in orde zijn om hun eigen veiligheid en die van anderen te garanderen? Of riskeren ze gezondheidsschade omwille van hun beroep? Onze arbeidsarts bezoekt uw werkomgeving, analyseert de risico’s en voert een medisch onderzoek uit van uw werknemer. 

Lees meer