09.11.2023
gezond binnen

Gezond binnen, dat lucht op!

Gezonde binnenlucht is belangrijk, zeker als je weet dat we ongeveer 85% van onze tijd binnen doorbrengen. Ongezonde binnenlucht kan verschillende gezondheidseffecten veroorzaken en kinderen, ouderen en zieken zijn extra gevoelig. Werk daarom mee aan gezonde binnenlucht tijdens de Week van Gezond binnen 2023! 

Tijdens de Week van Gezond Binnen zet departement Zorg het belang van gezonde binnenlucht in de kijker. Bovendien roepen ze iedereen op om hieraan bij te dragen en gezonde binnenlucht voor iedereen te realiseren. In de inspiratiegids vind je concrete acties die je kan ondernemen, afgestemd op jouw specifieke doelgroep, en de materialen die je hierbij kunnen ondersteunen.

Is jouw organisatie ook begaan met het verbeteren van de binnenlucht voor iedereen? Laat het zien met de social mediamaterialen, posters, flyers, en nog veel meer!

Maak je de Week van Gezond Binnen mee bekend of communiceer je mee rond het thema? Gebruik onze social media-materialen of artikels. Post je bericht met de #gezondbinnen.

Affiches, brochures, artikels of andere materialen nodig? Bestel of download ze hier.

Inspiratie nodig voor je actie? Download hier onze inspiratiegids.

Wil je meer info over Gezond Binnen? Neem een kijkje op de website www.gezondbinnen.be.

Vragen? Contacteer de medisch milieukundige van het Logo van je regio.

Heb je een actie op poten gezet? Super! Stuur jouw verhaal en/of foto’s zodat jouw actie in de kijker gezet kan op de website via binnenmilieu@vlaanderen.be.

 

 

Boekhouder en medewerker personeelsadministratie Tom Peeters
03.07.2024

Collega in de kijker - Tom Peeters

Tom werkt bij Premed als boekhouder en HR-medewerker, en geniet van de afwisselende taken die hij hier uitvoert. Hij beheert de financiën, ondersteunt medewerkers en helpt bij het gebouwbeheer. Tom ko...
Meer lezen