E-book arbeidsinspectie

Bij een onaangekondigde controle van de arbeidsinspectie moet uw administratie op punt staan. Weet u als werkgever niet welke documenten u moet kunnen voorleggen?

Geen zorgen, preventiedienst Premed schept klaarheid in de verwachtingen en gidst u naar een piekfijne voorbereiding met een handig e-book.

Wat doet de arbeidsinspectie?

De arbeidsinspectie, ook gekend als Algemene Directie Toezicht op het Welzijn op het Werk, heeft als opdracht bedrijven te adviseren over welzijnskwesties en de toepassing van de regelgeving te controleren. Daarvoor bezoeken ze (on)aangekondigd uw werkvloer en kijken ze uw administratie in.

Zo bent u voorbereid op een controle van de arbeidsinspectie

Stress omdat u niet weet welke administratie gecontroleerd wordt? Niet nodig. Premed biedt een handig e-book aan met een lijst van de gevraagde documenten. Volledig en correct, opgesteld volgens de checklist die de inspectie zelf hanteert. Zo kent u precies de verwachtingen.

Bent u momenteel al klant bij Premed? Dan tonen we u als handig extraatje graag waar u de nodige documenten in uw klantenportaal terugvindt via de links in het e-book!

* Verplicht veld