05.07.2022
een arts geeft een vaccinatie aan de patiënt

Het griepvirus duikt elke winter weer op en kan tot een kwart van de bevolking ziek maken. Dankzij een efficiënte vaccinatie kunnen aanzienlijke kosten in de gezondheidszorg alsook verstoringen van de activiteit in uw onderneming worden vermeden. De effectiviteit van griepvaccinatie is klinisch bewezen en heel wat werkgevers zien reeds jaren het nut in van een preventieve aanpak. 

Vaccinatiecampagne

Naast de het griepvaccin blijven de hygiënische maatregelen even belangrijk. U kan posters rond "Handhygiëne" en "Hoest en nieshygiëne" bekomen bij Premed.

Indien u binnen uw onderneming een vaccinatiecampagne wil organiseren, kan Premed u hierbij helpen.

Bestelling griepvaccins

Indien u belangstelling hebt, gelieve dan zo vlug mogelijk, en alleszins vóór maandag 12 september, contact op te nemen met Premed - Tiensevest 61/2 - 3010 Leuven of via griepen@premed.be

Kaat Colson - Stagaire Preventieadviseur Psychosociale aspecten
25.04.2024

Collega in de kijker - Kaat Colson

Als studente Arbeids- en Organisatiepsychologie is Kaat Colson erg geïnteresseerd in het bevorderen van welzijn op de werkvloer. Daarom besloot ze om gedurende 120 dagen ondergedompeld te worden in de...
Meer lezen
Lynn Charleer - preventieadviseur arbeidsveiligheid en arbeidshygiënebij Premed
27.03.2024

Collega in de kijker - Lynn Charleer

Lynn Charleer is sinds januari lid van de warme Premed-familie. Na meer dan 7 jaar ervaring als consultant in de voedings- en farmaceutische industrie, koos ze ervoor preventieadviseur te worden.
Meer lezen