20.03.2020
corona-5221111_1920.jpg

Psychosociale ondersteuning

Consultaties (intakes) bij de preventieadviseur psychosociale aspecten kunnen blijven doorgaan; zij gebeuren bij voorkeur via videochat maar kunnen ook nog bij Premed gebeuren.

Hetzelfde geldt voor coachinggesprekken, tenzij anders afgesproken met de coachee of opdrachtgever.

Wat betreft verzoeken tot formele psychosociale interventies, wordt dossier per dossier bekeken op welke manier deze het best kunnen worden behandeld. Zowel verzoeker als werkgever worden hiervan op de hoogte gebracht.

Andere opdrachten zoals risicoanalyses, begeleidingen van workshops, teaminterventies, opleidingen enzovoort gebeuren steeds in nauw overleg met de opdrachtgever. Onze preventieadviseurs psychosociale aspecten bekijken samen met u wat de meest passende aanpak is.  

 

Ergonomie

Wij zijn ter beschikking om alle ergonomische opdrachten uit te voeren, dit kan zowel op afstand (denk maar aan de risicoanalyse beeldschermwerk of een webinar rond de correcte telewerkpost) maar ook ter plaatse in corona-veilige omstandigheden (denk hierbij aan de risicoanalyses, een opleiding heffen en tillen, …).

Onze preventieadviseurs ergonomie bekijken samen met u wat de meest passende aanpak is.  

 

Arbeidshygiëne

Wij zijn ter beschikking om alle opdrachten met betrekking tot arbeidshygiëne uit te voeren, dit kan zowel op afstand maar ook ter plaatse in corona-veilige omstandigheden. Alle metingen van lawaai, chemische agentia, stof, … kunnen uitgevoerd worden.

Onze preventieadviseurs arbeidshygiëne bekijken samen met u wat de meest passende aanpak is.  

 

Veiligheid

Ernstige arbeidsongevallen: wij vragen u om in de mate van het mogelijke foto’s van de plaats van het ongeval door te sturen, zodanig dat het onderzoek maximaal telefonisch of via videochat kan verlopen.

Andere opdrachten kunnen ook ter plaatse, afhankelijk van de vraag.

Onze preventieadviseurs arbeidsveiligheid bekijken samen met u wat de meest passende aanpak is.  

 

Opleidingen

De meeste van onze open opleidingen werden tot nader order omgezet in online opleidingen. Raadpleeg onze opleidingen-pagina op onze website voor meer details.

Voor opleidingen op maat van de klant bekijken onze preventieadviseurs samen met u wat mogelijkheden zijn; er kunnen sessies via videoconferentie aangeboden worden, maar eveneens opleidingen in een geschikt corona-veilig lokaal (met beperkt aantal deelnemers).

Aarzel zeker niet ons hiervoor te contacteren.

Kaat Colson - Stagaire Preventieadviseur Psychosociale aspecten
25.04.2024

Collega in de kijker - Kaat Colson

Als studente Arbeids- en Organisatiepsychologie is Kaat Colson erg geïnteresseerd in het bevorderen van welzijn op de werkvloer. Daarom besloot ze om gedurende 120 dagen ondergedompeld te worden in de...
Meer lezen
Lynn Charleer - preventieadviseur arbeidsveiligheid en arbeidshygiënebij Premed
27.03.2024

Collega in de kijker - Lynn Charleer

Lynn Charleer is sinds januari lid van de warme Premed-familie. Na meer dan 7 jaar ervaring als consultant in de voedings- en farmaceutische industrie, koos ze ervoor preventieadviseur te worden.
Meer lezen