Voedingshygiëne? Basisprincipes van HACCP met beknopt praktijkvoorbeeld

Opleiding details

Duur:
1,5 uur
Prijs:
110.00

Locatie

Premed - Tiensevest 61/2 - 3010 Leuven
Deze opleidingssessie geeft een introductie in de basisprincipes van HACCP om participatie in het HACCP-team mogelijk te maken. De basisprincipes worden overlopen en besproken en toegelicht met een beknopt praktijkvoorbeeld.

1. Microbiologische gevaren
2. Doelstelling HACCP
3. Beginselen HACCP
4. Praktijkvoorbeeld

Doelgroep

* Elke onderneming waarvan voeding onderdeel van de bedrijfsactiviteit uitmaakt.
* Leidinggevenden, preventieadviseurs of andere medewerkers die mee willen helpen aan het preventiebeleid in hun onderneming.

Alle preventieadviseurs hebben het recht en de plicht om zich bij te scholen; deze opleiding kan aanzien worden als een bijscholing.

Contacteer ons bij vragen of interesse

Ik ben reeds klant

Benieuwd wat Premed net dat tikkeltje anders maakt als Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk (EDPBW)? Ontdek nu de vele voordelen van klant worden bij Premed!

* Verplicht veld