17.03.2022
e-learning

Het mentale welzijn van uw medewerkers ondersteunen op een praktische én wetenschappelijk onderbouwde manier. Dat is samengevat het e-learningprogramma van Mindlab. Dankzij een partnership tussen Premed en Mindlab kunnen jij en je medewerkers toegang krijgen tot het online platform.

Onze partner Mindlab ontwikkelde een e-learningprogramma rond mentaal welzijn voor bedrijven en hun medewerkers. De modules bouwen stap voor stap op en zijn gebaseerd op evidencebased psychologie. De aangeleerde technieken – die ook in de psychotherapie gebruikt worden – helpen medewerkers grip te krijgen op hun mentale welzijn.

Er worden tal van praktische modules aangeboden rond verschillende aspecten van mentaal welzijn: stresshantering, slaap, meditatie, burn-out, emotiehantering, depressie, omgaan met COVID-19, goed in je vel, ziektevrees.

Wat zijn de troeven?

  • Flexibel
    Uw medewerkers volgens de e-learnings op eigen tempo, waar en wanneer ze dat willen.
  • Praktisch en meteen toepasbaar
    De online modules bouwen stap voor stap op met een gevarieerde waaier aan leermateriaal. Deelnemers kunnen de inhoud meteen toepassen in de praktijk.
  • Vinger aan de pols via een HR dashboard
    Als werkgever krijgt u inzicht in de resultaten via een geanonimiseerd rapport. Op basis daarvan kunt u hierbij graag verder.

Meer info over onze partner Mindlab en hun aanbod vindt u op www.mindlab.be.

Wil je meer informatie of een offerte, vraag het hier aan.

Kaat Colson - Stagaire Preventieadviseur Psychosociale aspecten
25.04.2024

Collega in de kijker - Kaat Colson

Als studente Arbeids- en Organisatiepsychologie is Kaat Colson erg geïnteresseerd in het bevorderen van welzijn op de werkvloer. Daarom besloot ze om gedurende 120 dagen ondergedompeld te worden in de...
Meer lezen
Lynn Charleer - preventieadviseur arbeidsveiligheid en arbeidshygiënebij Premed
27.03.2024

Collega in de kijker - Lynn Charleer

Lynn Charleer is sinds januari lid van de warme Premed-familie. Na meer dan 7 jaar ervaring als consultant in de voedings- en farmaceutische industrie, koos ze ervoor preventieadviseur te worden.
Meer lezen