17.10.2023
banner

Het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw nodigt alle Nederlandstalige ondernemingen in Vlaanderen en Brussel uit om deel te nemen aan de Preventiepeiling. In ruil voor 10 minuten van je tijd, maak je kans om een Sportproefsessie voor je onderneming of een pakket nudgingmaterialen rond gezonde voeding te winnen.

In het huidige luik van de Preventiepeiling peilen we hoe ondernemingen ervoor zorgen dat hun preventief gezondheidsbeleid succesvol is. Enkele voorbeeldvragen: Zijn personeelsleden betrokken bij het uitwerken van preventieve acties? Volg er iemand een vorming rond bv. voeding, beweging of mentaal welbevinden? Evalueren jullie de acties en het beleid?

Deelnemen? Klik hier.

Meer info? Preventiepeiling.be

Gerelateerde domeinen

Kaat Colson - Stagaire Preventieadviseur Psychosociale aspecten
25.04.2024

Collega in de kijker - Kaat Colson

Als studente Arbeids- en Organisatiepsychologie is Kaat Colson erg geïnteresseerd in het bevorderen van welzijn op de werkvloer. Daarom besloot ze om gedurende 120 dagen ondergedompeld te worden in de...
Meer lezen
Lynn Charleer - preventieadviseur arbeidsveiligheid en arbeidshygiënebij Premed
27.03.2024

Collega in de kijker - Lynn Charleer

Lynn Charleer is sinds januari lid van de warme Premed-familie. Na meer dan 7 jaar ervaring als consultant in de voedings- en farmaceutische industrie, koos ze ervoor preventieadviseur te worden.
Meer lezen